ДОБРЕ ДОШЛИ В БЛОГА НА АЛЕК!

...За динамичното ни и трудно ежедневие; за девалвацията на личното и общо самочувствие; за България и българското самосъзнание и ..... Блогът е отворен за Вас и Вашите споделени размисли....

...Отворен е за всеки, който добронамерено желае да постави тема или отвори дискусия по наболели проблеми от живота!


Ще бъда доволен ако моите мисли за живота и всичко, което ни заобикаля Ви допадат.

И....моля, пишете на български език! Нека да не забравяме, да се гордеем с това, че ЧЕТВЪРТАТА ПРИЗНАТА СВЕТОВНА ПИСМЕНОСТ Е НАШАТА!
















Banners

Сътрудници

Архив на блога

Търсене в този блог

Моят списък с блогове

вторник, 28 октомври 2008 г.

СЪОБЩЕНИЕ

На 30.10.2008 г. в София ще заседава мисия на Комитета по петициите на Европейския парламент, за да изясни фактите, свързани с унищожаването на българската природа и бездействието на българските власти. Мисията е организирана в резултат на над 10 петиции, изпратени от България в Европейския парламент. Събитие от такъв ранг е страхотна възможност да принудим държавата да не се прави на ударена.
Общите ни усилия досега постигнаха огромен успех с пристигането на Европейския парламент в България! Сега е моментът да покажем, че зад хилядите подписи на хартия стоят истински хиляди хора!!!
За целта – организира се гражданско присъствие пред сградата на Представителството на Европейската Комисия в София, ул. „Московска" № 9 от 12.30 до 15.30 часът. Докато евродепутатите заседават, пред сградата на Европейската комисия да има възможно най-много хора.
Канете приятели и познати! Разпространете информацията и в други форуми! Да покажем, че ни пука за природата на България, че не сме само стадо в ръцете на управляваща мафия!!!

Няма коментари: