ДОБРЕ ДОШЛИ В БЛОГА НА АЛЕК!

...За динамичното ни и трудно ежедневие; за девалвацията на личното и общо самочувствие; за България и българското самосъзнание и ..... Блогът е отворен за Вас и Вашите споделени размисли....

...Отворен е за всеки, който добронамерено желае да постави тема или отвори дискусия по наболели проблеми от живота!


Ще бъда доволен ако моите мисли за живота и всичко, което ни заобикаля Ви допадат.

И....моля, пишете на български език! Нека да не забравяме, да се гордеем с това, че ЧЕТВЪРТАТА ПРИЗНАТА СВЕТОВНА ПИСМЕНОСТ Е НАШАТА!
















Banners

Сътрудници

Архив на блога

Търсене в този блог

Моят списък с блогове

сряда, 30 март 2011 г.

Поне две извънземни раси са на прага на Земята


За пришълците досега само фантастите говореха на страниците на романите си, а с тяхното проучване се занимаваха уфолозите. Представители на официалната наука или презираха тези, които наистина се опитваха да говорят за „зелените човечета“, или просто мълчаха.

Но тук се случи невероятното- британски учени заявиха, че жителите на Земята може скоро да се срещнат с извънземни. Тази среща може да се случи много по-рано, отколкото си представят и най-смелите мечтатели.

Поради това Британската академия на науките обяви спешната необходимост да се създаде специална агенция за връзка с извънземните. Освен това, според тях, тази структура трябва да се подчинява на ООН, тъй като проблемите, които могат да възникнат при посещение на извънземни цивилизации, засяга интересите на всички земляни, а не само на някоя отделна държава.

Към такова сензационно изявление учените бяха подтикнати от разработената от Франк Дрейк формула. По тази формула можем да оценим степента на вероятността за наличието на разумен живот в нашата галактика.
Изчисленията на академиците доведоха до неочаквани резултати: Оказва се, че в нашата галактика има между 10 и 100 интелигентни цивилизации. Според професора от университета на Шотландия, Доминик Мартин, това е само една консервативна оценка, но в действителност те могат да бъдат много повече.

Важен и друг факт- своята формула на проф. Дрейк извежда още през 1960 г., а това означава, че вече от половин век е доказано съществуването на извънземен разум. Което повдига въпроса защо учените съобщават това едва сега?
Факт е, че повече от половин век цялата информация за съществуването на извънземни е строго секретна, но повече не може да се мълчи.

За съжаление, формулата на проф. Дрейк само потвърди добре известната на тесен кръг хора информация. По времето, когато Дрейк извежда формулата си, управляващият елит в световен мащаб, най-вече в САЩ, вече води преговори с пришълците .

Това заяви Филип Корсо, полковник, влиятелен представител на Пентагона, който поради естеството на своята дейност е запознат с класифицирани материали на американското правителство.

Пред съда и под клетва, той потвърди, че е пряко свързан с изследването на останките на космически кораб, който се разбива в САЩ през 1947 година. Според него общуването с извънземна цивилизация започва през 1953 г., когато астрономите откриват в Космоса неизвестни движещи се обекти.

В началото тях погрешно ги смятат за астероиди. Но след това те се подреждат на висока орбита около екватора на Земята. И тогава става ясно, че тези обекти са изкуствени. Както се оказва по-късно – те са кораби на извънземни.

След като американските военни засичат обмен на информация между тези кораби, след това сами влизат във връзка с тях.

Какви са целите на чужденците?

Според бившия командир на американския флот Чарлз Л. Сагаса, отначало се появява кръгъл облак. Той започва да се снижава и да се движи като махало. След това се появява двойноизпъкнал обект, от който излизат три телескопични платформи. На кораба се забелязва отвор, от който „изплуват астронавти.“ Те са стройни, високи, ръстът им е около 2,5 метра. Имат светлосини очи и безцветни устни. И сякаш не ходели, а се плъзгали по повърхността.

Кой се интересува от нашата планета? Както успяват да изяснят учените, не по-малко от две извънземни раси се интересуват от нас. Първата раса са „Скандинавците“. Основната цел на тази раса е да повишава духовното и интелектуалното равнище на хората от Земята, но и да ни предупреди, че „Сивтие“ искат да се възползват от земята без никаква милост към нас.
Те обещават да ни помогнат, но само ако спрем да се въоръжаваме. Американците, които водят преговорите с тях, се съгласяват, но представят контра-условие: прекратяваме въоръжаването, но в замяна на извънземни технологии. Само че скандинавците отказват да се съгласят с такова условие. Повече не са установявали връзка.

Следващата раса, която се свързва със земните представители са „Сивите“. Те обещават да помогнат на САЩ с извънземни технологии, но при условие, че американците не кажат на никого за тази среща. „Сивите“ също така предупредили, че с цел контрол върху развитието на хората от Земята те ще провеждат върху тях генетични изследвания.
За да направят това, те ще отвличат хора, но след изследванията ще ги върнат обратно, като блокират паметта им.

На външен вид „Сивите“ са много различни от „Скандинавците“. Те са ниски. Черепите им са почти два пъти по-големи от човешките, а долната им част е заострена. Те нямат изражението на лицето, тъй като липсва мускулатура.

Очите им са разположени под ъгъл и заемат една трета от черепа. Те нямат храносмилателните органи, гласни струни, език и уши . Те са безполови. Съществува версия, че „Сивите“ – не са нищо повече от биороботи, които заедно с корабите са в единна информационна система.
Тези биороботи вероятно са създадени от някоя интелигентна извънземна раса за изучаване на хората от Земята и създаването на хибриди. Като за тази цел те отвличат хора.

Според Филип Корсо, между „Скандинавците“ и „Сивите “ има противопоставяне. Всяка от тези раси има свои интереси на Земята, нейни си цели. Какво представляват тези две раси, за съжаление, ние не знаем.
Също така, ние не знаем кой ще спечели тази битка. С твърда увереност можем да кажем само това, че „Сивите“ са по-чести посетители на Земята, отколкото техните съперници.

Според С. К. Морис, професор по палеонтология в Кеймбридж, всички чужденци могат да представляват опасност за хората от Земята. Затова трябва да бъдем готови да се срещнем с тях.

Не е изключено, че развитието на извънземни раси е следвало същите закони, които действат и при нас. Ние също така не можем да изключим възможността, че извънземни раси, могат да са склонни към експлоатация и насилие. Така че хората от Земята, трябва да са готови на всичко, включително и на война, при официална среща с извънземните.

Засега може да се каже, че такава среща вероятно няма да закъснее. Спомнете си, че Уикилийкс заяви, че скоро , съвсем скоро US президентът Барак Обама може да съобщи извънредна новина, свързана с извънземните…

Forbes

Няма коментари: