ДОБРЕ ДОШЛИ В БЛОГА НА АЛЕК!

...За динамичното ни и трудно ежедневие; за девалвацията на личното и общо самочувствие; за България и българското самосъзнание и ..... Блогът е отворен за Вас и Вашите споделени размисли....

...Отворен е за всеки, който добронамерено желае да постави тема или отвори дискусия по наболели проблеми от живота!


Ще бъда доволен ако моите мисли за живота и всичко, което ни заобикаля Ви допадат.

И....моля, пишете на български език! Нека да не забравяме, да се гордеем с това, че ЧЕТВЪРТАТА ПРИЗНАТА СВЕТОВНА ПИСМЕНОСТ Е НАШАТА!
















Banners

Сътрудници

Архив на блога

Търсене в този блог

Моят списък с блогове

сряда, 22 октомври 2008 г.

Министерският съвет връща комунизма......

... засега за младежите

Днес чета "Годишния доклад за младежта" за 2007 г. на Министерски съвет и не вярвам нито на очите, нито на ушите си. На стр. 37 прочетох следните слова: "Социализмът се е изчистил от негативните си наслоения и се е превърнал в "доброто старо време". Можем да очакваме в близко бъдеще нарастване на младежкото левичарство, основаващо се на идеята за възстановяване на "истинския-социален комунизъм". Ужасен съм, че в документи на Министерски съвет се говори за връщане на младежите към комунизма. Ще поискаме правителството да си изтегли доклада, защото парламентът не може да гласува подобни безумици. Явно някой се опитва да връща комунизма в България. Нищо учудващо до тук, въпросът е ще останем ли безучастни? Представете си какво би станало при подобен доклад в Германия, Великобритания и дори Франция. Направо щеше да има оставки!

October 22nd 2008 Posted to Български парламент

Няма коментари: